top of page

Olkkari - nuorten avoin kohtaamispaikka

Olkkarin porukkaa

Olkkari on nuorten ja nuorten aikuisten avoin ja maksuton kohtaamispaikka, jossa voi viettää vapaa-aikaa : voit tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin, hengata ja rentoutua, pelata lautapelejä ja biljardia, laulaa karaokea, katsella elokuvia yms.

Olkkari on turvallinen, kiusaamis- syrjimisvapaa paikka, johon voit tulla omana itsenäsi!

Olkkari on auki tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14-18. Kerran kuukaudessa olemme auki myös lauantaina. Olkkariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, voit vain tulla sisään sinulle sopivana aikana Olkkarin auki ollessa!

Sijaitsemme osoitteessa Yliopistonkatu 58 B 3. kerros. HUOM! OVIKOODI  ON KLO 17 JÄLKEEN 3322.

Olkkarin yleinen puhelinnumero: 050 3221559
 

Olkkareiden aikataulut ja tapahtumat löydät ajankohtaista- sivulta tapahtumakalenterista sekä sosiaalisesta mediasta - Voimavirtaa ja Olkkaria voi seurata Facebookissa, Instagramissa sekä TikTokissa.

 

  • Olkkarin osoite on Yliopistonkatu 58 B 3krs.

  • Olkkarissa voi viettää vapaa-aikaa: pelata biljardia ja lautapelejä, tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin, rentoutua ja hengata yms.

  • Olkkarissa on tarjolla mehua ja kahvia, keksejä, leipää ja hedelmiä. Voit myös syödä omia eväitä.

  • Olkkarissa järjestetään viikoittain ohjelmaa (katso tapahtumakalenteri).

  • Olkkarissa on kaksi ohjaaja paikalla (jos tarvitset henkilökohtaisempaa apua, huomioithan sen tullessasi).

  • Olkkariin tullessa et tarvitse rahaa, Olkkari on maksuton paikka. Lämpimästi tervetuloa Olkkariin!

  • KÄVELE-SISÄÄN -TOIMINTA Keskiviikkoisin  klo 14 - 17.  Tule tapaamaan yksilötyön ohjaajaa ilman ajanvarausta! Katso somesta tarkempi sisältö.

  • VAIKUTTAMISTAPAHTUMA Kerran kuukaudessa klo 15.30 - 16.30.  Vaikuttamistapahtumissa käsitellään kehitysvammaisille ihmisille tärkeitä asioita, kuten esim. palveluiden tarvetta sekä vammaisten ihmisten oikeuksia ja yhteiskunnallista osallisuutta. Seuraa somea tapahtumien sisällöstä. 

bottom of page