top of page

Voimavirran vapaaehtoistoiminta

Voimavirta tarjoaa hienon mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä kohderyhmämme nuorten ja nuorten aikuisten parissa joko Omakaverina tai tulemalla mukaan avoimeen toimintaamme Olkkariin, erilaisiin harrasteryhmiin tai tapahtumiin ohjaajan rinnalle.

OMAKAVERI

Omakaverina sitoudut näkemään nuorta noin kerran kuukaudessa. Vapaaehtoinen Omakaveri ja nuori voivat esim. käydä yhdessä kävelyllä, tavata kahvilassa, kirjastossa, uimahallissa, puistossa, museossa ym.

Työntekijät haastattelevat Omakaveriksi haluavat ja tekevät yhdessä nuoren ja Omakaverin kanssa sopimuksen kaverisuhteen pelisäännöistä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä työntekijöihin.

AVOIMEN TOIMINNAN VAPAAEHTOINEN

Avoimen toiminnan vapaaehtoisena pääset osalliseksi hienoon ja voimauttavaan Voimavirta- yhteisöön! Avoimen toiminnan vapaaehtoisena voit olla mukana esim. Olkkarissa, kokkiryhmässä, bilisryhmässä, diskoissa, retkillä ja erilaisissa tapahtumissa juuri siinä määrin mikä sinulle on sopivaa. Voit toimia pelikaverina, juttuseurana tai halutessasi voit järkätä jotain ohjelmaa Olkkariin. Vapaaehtoisille tarjotaan henkilökohtaista tukea sekä vapaaehtoisten yhteisiä illanviettoja, joissa voi tavata muita vapaaehtoistyötä tekeviä. Tervetuloa mukaan Voimavirran vapaaehtoistoimintaan!

bottom of page