top of page

Poljento-hanke tarjoaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä verkossa

peukutylös.png

Elokuussa 2021 startannut Poljento-hanke tarjoaa verkossa tapahtuvaa vertaistuellista toimintaa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille ja heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille. Hankkeen tavoitteena on luoda verkkoon yhteisöllisyyttä ja tuottaa tukea arjen asioihin yhteistä hauskanpitoa unohtamatta.

 

Hankkeen yhteistyökumppaneina syksyllä 2021 toimivat Setlementti Tampereen NEO – OmaPolku ja Voimavirta, Me Itse ry, Aitoon Koulutuskeskus ja Omiaan osk, Kehitysvammaisten palvelusäätiö ja Tukena oy.

Poljento-hankkeella on toimintaa Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa, Snapchatissa ja YouTubessa, muita alustoja otetaan haltuun tarpeen mukaan. Mukaan toimintaan pääsee laittamalla yllä olevia kanavia seurantaan ja laittamalla työntekijöille kaveripyyntöjä tai viestiä. Toimintaan sisältyy erilaisia vertaistuellisia ryhmiä, livestriimejä pelaamista ja muuta sisältöä. Hankkeen ydinajatuksena on, että kohderyhmän ihmiset toimivat itse aktiivisina yhteisöjen jäseninä ja sisällöntuottajina. Toimintaan voi kuitenkin osallistua matalalla kynnyksellä ja seurailla vaikka aluksi toimintaa sivusta.

 

Etsimme jatkuvasti uusia sisällöntuottajia ja yhteistyökumppaneita mm. oppilaitoksista, päiväaikaisesta toiminnasta, asumisyksiköistä ja vapaa-ajan toiminnoista, haluttaessa tulemme myös paikan päälle pitämään työpajan esimerkiksi someyhteisön perustamisesta tai eri somealustojen käytöstä - ole rohkeasti yhteydessä, me olemme linjoilla!

Lisätietoa löytyy osoitteesta: Poljento.fi

bottom of page